[icon color=”Accent-Color” size=”large” image=”icon-asterisk”]

Deze post is een historische post… Tot nu toe heb ik mijn website altijd in het Engels bijgehouden, maar omdat ik steeds meer klanten en activiteiten in Nederland krijg, heb ik besloten om van voertaal te veranderen. Alle Engelse artikelen zijn gearchiveerd, sommige zal ik vertalen en weer opnieuw posten, zoals het overheerlijke -en succesvolle- recept voor knoflookquiche.

Ook moet ik hard aan de slag om mijn portfolio weer online te krijgen, nu in de stijl van deze nieuwe website. Ik heb de aanschaf van een nieuwe digitale spiegelreflex camera in de planning om mijn fotografie een boost te geven.

Ik heb lang getwijfeld of ik deze site zou omvormen naar een ‘zakelijke website’ die alleen mijn freelance design werkzaamheden zou weerspiegelen, maar uiteindelijk heb ik besloten dat die werkzaamheden een onderdeel zijn van mijn complete persoonlijkheid. Het ene kan niet zonder het andere. Wellicht is er zelfs geen verschil, om meer in de zen-denkwijze te schrijven.

Deze site blijft dus gewoon een site waar ik alles wat mij bezig houdt op uit. Wel hoop ik hem iets overzichtelijker te kunnen houden zodat nieuwe klanten mijn diensten en vaardigheden makkelijker kunnen vinden.