De lente is in zicht! In onze achtertuin hangt de vetbal onaangeroerd tussen de groene knoppen van de vlinderstruik, de vlinders beginnen zich in mijn buik te roeren; zoveel spannende dingen dit jaar! Een nieuwe CD van Harmony Glen die beter wordt dan ooit, een skivakantie over enkele weken -waar ik me al heel lang op verheug- interessante ontwikkelingen op mijn werk, lastige maar toch ook leuke ontwikkelingen binnen de familie en last but not least: Ik ben in verwachting van een mooie, spiksplinternieuwe box!

Ik ben rond Juni 2014 uitgerekend. Hierboven kan je de eerste echo bestuderen, er is nog niet heel veel te zien. Wel kan ik verklappen dat hij matzwart wordt, met een mooie, rode balg, en dat er in chromen letters VanderAa op zal staan.

Frans van der Aa is bezig er een mooi kunstwerk van te maken. Drie rijen knoppen en drie registers aan de toetskant ( D / C# / D# ), achttien bassen en twee registers aan de baskant, het wordt een ultrachromatische diatonische box! Als het meezit kan mijn muzikale kindje dadelijk meteen mee op tour langs de Europese folk festivals.

In een mooie, nieuwe studio bouwt Frans door, en de komende maanden zal ik af en toe nieuwe echo’s ontvangen. Ik weet nog geen naam. Misschien komt die er ook wel nooit… het gaat tenslotte om de muziek. De rest is bijzaak 🙂

De broedplek